Lekdetectie in Amersfoort

Heeft u in uw woning of pand in Amersfoort een lekkage? Maar weet u niet waar de lekkage vandaan komt? Schakel dan Moorman Totaal Techniek in! Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Vochtplekken ontstaan vaak ergens anders dan waar het lek zit. Lekkages ontstaan vaak in leidingen, maar die lopen meestal achter muren, onder vloeren of boven plafonds. De oplossing hiervoor is lekdetectie. Dankzij de inzet van geavanceerde apparatuur hoeven we namelijk geen materiaal te slopen om ergens bij te kunnen.

Uw lekdetectie specialist in Groningen: Moorman Totaal Techniek


Moorman Totaal Techniek spoort uw lekkage altijd snel op dankzij geavanceerde lekdetectie. Dit doen we zonder hak- en breekwerk. Zo besparen we tijd, kosten en overlast.

Schakelt u ons in? Dan is de kans groot dat uw verzekeraar uw kosten vergoedt. Dat komt omdat wij uw woning niet hoeven te slopen om bij het lek te kunnen. Verzekeraars zien de meerwaarde hiervan in. Wij werken met thermografie, endoscopie, traceergasdetectie en ultrasone detectie.

Heeft u in Amersfoort onze hulp nodig? Schakel ons dan vandaag nog in. Bel naar 033 - 799 99 84 of vul ons contactformulier hieronder in. Wij staan altijd voor u klaar!

Afspraak maken