Leidinglekkage in Amersfoort?

Heeft u vochtplekken of zelfs overstromingen in uw woning of pand? Een leidinglekkage kan voor veel schade zorgen. Niet alleen zijn vochtplekken broeiplaatsen voor schimmels en schadelijk voor uw gezondheid, vocht tast ook uw woning aan. Houtconstructies kunnen er bijvoorbeeld door verzwakt raken. Heeft u een leidinglekkage? Kom dan meteen in actie en beperk de schade.

Lekkages ontstaan vaak in oude leidingen die zijn gaan slijten. Hierdoor sluiten ze soms niet meer goed op elkaar aan. Een leidinglekkage kan echter ook ontstaan in nieuwe leidingen. In dat geval is het leidingwerk vaak verkeerd gemonteerd. Een verstopping kan ook tot een lekkage leiden, omdat er dan teveel druk op de leidingen komt te staan.

Montagebedrijf Leo Hendriksen is uw leidinglekkage expert


Lekkage in een van uw leidingen? Schakel dan snel Montagebedrijf Leo Hendriksen in. Wij komen altijd met een snelle oplossing. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat uw schade en kosten niet nog hoger oplopen.

Wij staan in Amersfoort bekend om onze uitstekende service. Wij bieden scherpe tarieven en leveren altijd kwaliteit. Heeft u een noodgeval? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. U wordt bij ons altijd binnen een dag geholpen. Zo blijft u nooit lang met uw lekkage zitten.

Offerte aanvragen